Política de reemborsament

DEVOLUCIONS i GARANTIA

No s'accepten devolucions passats 14 dies naturals de l'entrega del producte. Els productes personalitzats, fets a mida o exclusius, no es poden tornar. Tampoc s'accepten devolucions de les targetes de regal.
Per acceptar una devolució, l'article ha d'estar sense utilitzar i en les mateixes condicions que es va rebre. També ha d'estar en el seu embolcall original.
Per completar la devolució, es requereix un rebut o prova de compra
Seràs responsable del pagament de les despeses d'enviament pel retorn de l'article.
Un cop la devolució és rebuda i inspeccionada, enviarem un correu electrònic per notificar-te l'aprovació o rebuig del reemborsament. Si s'aprova, el reemborsament serà aplicat a la teva targeta de crèdit o mètode original de pagament. També pot ser substituït per un altre producte igual, segons s'acordi amb el client.

Si en uns dies no has rebut el reemborsament, contacta'ns a jordi@antentas.cat.

Els articles d'oferta no seran reemborsats.

D'acord amb el que estableix la Llei 23/2003, de 10 de juliol, si el producte presenta un defecte de fabricació, ha de ser esmenat mitjançant la seva reparació, substitució o devolució dels diners, a elecció del client, i sempre que sigui tècnicament possible i s'hagi comunicat en els termes establerts. No s'acceptaran com defectes de fabricació els danys provocats per un ús indegut del producte, com cops, ratllades, trencaments, taques per agents químics o al·lèrgies.


Per retornar el producte, has d'enviar-lo a: C/ Sant Pere, 32, Vic 08500, Spain